Info

ASCN – Algemene clubinfo

De Audi Sport Club Nederland (voorheen het Audi Coupé Genootschap Nederland) is opgericht in 1990. Het is een gezellige autoclub voor liefhebbers van de Audi Coupé (modellen ’69-’97), (oer-)quattro, Cabrio en TT. Steeds meer berijders van een Audi S of RS voelen zich ook bij onze club thuis.

De ASCN heeft rond de 230 leden, voornamelijk woonachtig in Nederland en België. De club organiseert elk jaar minstens 5 clubmeetings op verschillende plaatsen in het land. De onderwerpen van de meetings variëren. Klik op de knop ‘meetings’ om een indruk te krijgen van eerdere meetings.

Alle leden ontvangen 4x per jaar een clubblad, dat in kleur wordt gedrukt, met o.a. artikelen van en over leden en hun Audi’s, persberichten over nieuwe Audi-modellen, advertenties, technische tips en veel meer.

Leden krijgen (op vertoon van hun ledenpas) tot 25% korting op onderdelen bij verschillende Audi-dealers, alsmede tot 30% korting op veel onderdelen bij Brezan. Uw contributie verdient u dus altijd terug! Verder ontvangen de Nederlandse leden 4x per jaar het ‘Audi magazine’. Clubleden kunnen verder natuurlijk profiteren van de technische kennis binnen de club. Ook heeft een aantal leden een ruime voorraad tweedehands onderdelen.
De ASCN biedt zodoende voor iedere Audi-liefhebber wel wat leuks, dus waarom zou u eigenlijk geen lid worden? Door uw lidmaatschap ondersteunt u de aktiviteiten van onze club, waaronder ook deze website. Uit uw lidmaatschap volgt geen enkele verplichting, buiten het betalen van de jaarlijkse contributie, die overigens alleen per machtiging kan worden betaald. Het lidmaatschap kost € 40 per jaar, de eenmalige inschrijfkosten bedragen € 10. Een informatiepakket (een foldertje en het laatste clubblad) is beschikbaar voor € 5, mail hiervoor naar de ledenadministratie.
Nog vragen? Mail ze gerust aan ons.
Gelijk lid worden? Haal het inschrijfformulier hier op, vul het in en doe het gelijk op de post.Let op: Nieuwe leden met een adres buiten Nederland betalen 5 euro extra vanwege de hogere verzendkosten van het clubblad. Zij dienen het bedrag zelf over te maken op ons gironummer NL41ING0003452967. Uit het buitenland gebruikt u BIC INGBNL2A en IBAN NL41INGB0003452967. Binnen enkele weken, als uw contributie door ons is geïnd, ontvangt u het laatste clubblad en uw leden-/kortingspas.